Hidroizolatie EPDM Fundatie MCGC SOLID HOLDING

Descriere lucrare:

În cadrul proiectului “Hidroizolatie Lichidă Terasă Peste Membrană Bituminoasă” executat la Spitalul Panduri, am implementat o soluție inovatoare și eficientă pentru îmbunătățirea hidroizolației. Acest proiect a implicat aplicarea unui sistem de hidroizolație lichidă peste o membrană bituminoasă existentă, având ca obiectiv principal protejarea terasei spitalului împotriva infiltrărilor de apă și a altor deteriorări provocate de condițiile meteorologice.

Materialele folosite în acest proiect au inclus:

  1. Amorsa Poliuretanică: Am aplicat o amorsă poliuretanică pentru a asigura o aderență optimă între membrana bituminoasă existentă și noul strat de hidroizolație.

  2. Mastic Poliuretanic: Pentru a asigura etanșeitatea și rezistența împotriva apei, am utilizat mastic poliuretanic, cunoscut pentru proprietățile sale de sigilare superioare.

  3. Membrană Poliuretanică pentru Hidroizolație: Ca strat principal de hidroizolație, am folosit o membrană poliuretanică lichidă, care oferă o protecție durabilă și eficientă împotriva apei.

  4. Protecție UV: În final, am aplicat un strat de protecție UV pentru a prelungi durata de viață a sistemului de hidroizolație și a preveni deteriorarea acestuia sub influența radiațiilor ultraviolete.

Prin acest proiect, am asigurat nu doar o protecție îmbunătățită a terasei Spitalului Panduri, dar am și prelungit durabilitatea infrastructurii existente, reducând astfel necesitatea de întreținere și reparații pe termen lung.